FAQ

Usein kysyttyjen kysymysten luettelo auttaa sinua ymmärtämään, Kuinka me toimimme

Usein Kysytyt Kysymykset

Yleistä

Mitä jos kotonani menee jotakin rikki?


Kaikki siivoojamme ovat vastuuvakuutettuja 1m euroon asti. Korvaamme siis kaikki siivoojamme aiheuttaneet vahingot 1m euroon asti.
Mitä jos en ole tyytyväinen siivoukseen?


Tarjoamme sinulle aina tyytyväisyystakuun. Pyydämme palautteesi siivouksesta heti sen valmistuttua. Mikäli et palautteesi perusteella ole tyytyväinen siivoukseen, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä; yhdessä löydämme varmasti hyvän ratkaisun tilanteeseen.
Voinko antaa siivoojalle avaimeni?


Tietysti voit! Avaimen luovuttaminen helpottaa usein asiakkaan arkea ja näin ovea ei tarvitse aina olla avaamassa. Voit siis sopia avainten luovuttamisesta suoraan siivojan kanssa hyödyntäen siivoojalla olevaa avaintenluovutuslomaketta. Avaimen luovutuksen jälkeen vastuu avaimesta siirtyy Freskalle.
Miten VEBO toimii?


Me Puhdistamme. Sinä rentoudut. VEBO-siivouspalvelu on siivousyritys, joka on tarjonnut helpon tavan varata, ajoittaa ja hallita kaikkia siivousneuvottelujasi verkossa. Puhdistusaineemme ovat työllistettyjä (ei tempoja tai 1099 urakoitsijaa), vakuutettuja ja sidottuja ja koulutettuja toimittamaan VEBO:n 50 pisteen tarkistuslistan. Valmis rentoutumaan? Voit varata täältä. Kun olet varannut palvelumme, lähetämme yhden siivousalan ammattilaisistamme, jotta voimme paljastaa tilaa!
Pitääkö joku olla läsnä?


Riippumatta siitä, olitpa tilaasi siivousaikasi aikana, olet itse! Kun teet varauksen, sinua pyydetään antamaan meille ohjeita. Jos sinulla on ovimies tai voit piilottaa avaimen jossain, sinun ei tarvitse olla kotona. Tai voit vapaasti pysyä ympärillä puhtaana aikana. Mitä ikinä olisit kaikkein miellyttävin, on hieno. Älä missään tapauksessa unohda tapaamisia. Muistutamme sinulle sähköpostiviestin tai tekstiviestin, mutta jos puhdistaja ei pääse oveen noudattamalla syöttöohjeita tai jos et ole kotona, kun sanoitte, että olisit, veloitetaan lukko maksua.
Onko MyClean vakuutettu ja sidottu?


Kyllä, VEBO-siivouspalvelu on vakuutettu ja sidottu. Ymmärrämme, että on etuoikeus olla kotona, ja olemme aina varovaisia. Jos kohde on vahingoittunut, ilmoittakaa siitä 48 tunnin kuluessa siitä, kun tapaaminen on suoritettu sähköpostitse (vebosiivouspalvelu@gmail.com) tai puhelimitse (0405688877).
Onko MyClean lemmikkieläin turvallinen?


Rakastamme eläimiä, mutta he eivät aina rakasta meitä. Jos luulet, että lemmikkisi voi olla liian ahdistunut, kun olemme siellä, tee väliaikaisia ​​järjestelyjä, kun olemme kotona. Voit jättää yksityiskohtaiset lemmikkieläinten ohjeet online-aikataulutusprosessin aikana.

Tilaaminen

Voiko teiltä tilata ikkunanpesun?


Kyllä! Ikkunanpesu maksaa 55 €/h (kotitalousvähennyksen jälkeen 27,5 €/h). Tuomme ikkunanpesuvälineet- ja aineet mukanamme, mutta käytämme kotootasi löytyvää ämpäriä tai porrasjakkaraa yltääksemme korkealle. Osaavat siivoojamme tulevat pesemään ikkunasi valittuna aikana ja ikkunasi eivät ole ikinä olleet niin puhtaat!
Voiko teiltä tilata muutto- tai loppusiivouksen?


Emme tarjoa muutto- tai loppusiivouksia tällä hetkellä, mutta suunnitelmissamme on ehdottomasti tarjota tulevaisuudessa. Pidämme sinut ajan tasalla!
Vaihtuuko siivoojani joka kerta?


Tilatessasi säännöllisen siivouksen, sama tuttu siivooja käy luonasi ja tuntee siivoustoiveesi. Kertasiivouksien osalta emme valitettavasti voi taata samaa siivoojaa jokaiselle siivouskerralle. Jos olet ensin tilannut kertasiivouksen, tykästyit siivoojaamme ja haluat siirtyä säännölliseksi tilaajaksi: ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse info@freska.fi tai puhelimitse 020 781 0555 ja teemme parhaamme järjestääksemme asian. Mikäli haluat jatkaa silloin tällöin kertasiivouksien kanssa, niin voit ilman muuta silti olla meihin yhteyksissä ja toivoa samaa tuttua siivoojaa.
Kuinka tiedän tilausta tehdessäni mikä on oikea siivousaika kodilleni?


Tilausta tehdessä kerrot meille kotisi koon, jonka perusteella siivousalan ammattilaisten luoma laskurimme kertoo suositellun siivousajan kodillesi. Laskuri toimii apunasi siivousaikaa valittaessa.
Voinko vaihtaa siivoojaa?


Tottakai voit. Jos jostakin syystä haluat vaihtaa siivoojaa, pyydämme, että olet yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@freska.fi tai puhelimitse 020 781 0555.
Miten voin muokata tilaustani?


Tilauksen muuttamisen tai peruuttamisen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 020 781 0555.

Maksaminen

Millä maksuvälineillä voin maksaa siivouksen?


Hyväksymme suomalaisten pankkien verkkomaksut ja korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ja American Express). Huomaathan, että säännöllisen tilauksen yhteydessä hyväksymme kuitenkin vain korttimaksut.
Mitä jos peruutan tilauksen, miten saan rahani takaisin?


Mikäli joudut jostakin syystä peruuttamaan tehdyn varauksen, palautamme maksusi täysimääräisenä kahden viikon sisällä peruutuksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että alle 48 tuntia ennen siivousta tehdystä peruutuksesta veloitamme Tilausehtojemme mukaisesti täyden siivousta vastaavan summan. Tosin, sairastapaukset käsittelemme eri tavoin.
Miksi maksan siivouksen jo tilauksen yhteydessä?


Haluamme tehdä tilaamisen mahdollisimman helpoksi ja välttää esimerkiksi erillistä jälkikäteen tehtävää laskutusta. Voit luottaa siihen, että siivous tehdään sovitusti ja saat siivouksen jälkeen vielä mahdollisuuden hyväksyä tehdyn siivouksen. Annamme sinulle täyden tyytyväisyystakuun. Mikäli siivous valmistuukin maksamaasi kestoa lyhyemmässä ajassa, niin hyvitämme sinulle tietenkin käyttämättä jääneen ajan.
Milloin säännöllinen siivous veloitetaan maksukortiltani?


Säännöllinen siivous veloitetaan maksukortiltasi viisi vuorokautta ennen siivouksen ajankohtaa. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi heti veloituksen teon jälkeen. Voit kuitenkin peruuttaa yksittäisen siivouksen milloin tahansa ennen veloituksen tekoa. Ole tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@freska.fi tai puhelimitse 020 781 0555. Huomioithan, että mikäli peruutus tehdään alle kaksi (2) täyttä päivää ennen Palvelun aiottua aloitusajankohtaa, asiakkaan maksamia maksuja ei hyvitetä. (Sairastapaukset käsittelemme eri tavoin.)
Miksi en voi maksaa säännöllistä siivousta verkkopankkitunnuksilla?


Jotta kotisi siistinä pitäminen olisi mahdollisimman vaivatonta sinulle, emme halua, että joutuisit käydä maksamassa jokaisen siivouksen erikseen verkkopankissa.
Kuinka voin ansaita alennusta kotisiivouksesta suosittelemalla Freskaa?


Freskan asiakkaana ansaitset 25 € joka kerta, kun ystäväsi liittyy Freskan asiakkaaksi. Myös ystäväsi saa 25 € alennusta ensimmäisestä siivouksestaan, kun käyttää jakamaasi kutsukoodia tilatessaan siivouksen. Saat alennuksen automaattisesti seuraavasta siivouksestasi. Voit ansaita jopa ilmaisia siivouksia jakamalla koodiasi!

Vastuukysymykset

Mitä jos kotonani menee jotakin rikki?


Kaikki siivoojamme ovat vastuuvakuutettuja 500 000 euroon asti. Korvaamme siis kaikki siivoojamme aiheuttaneet vahingot 500 000 euroon asti.
Mitä jos en ole tyytyväinen siivoukseen?


Tarjoamme sinulle aina tyytyväisyystakuun. Pyydämme palautteesi siivouksesta heti sen valmistuttua. Mikäli et palautteesi perusteella ole tyytyväinen siivoukseen, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä; yhdessä löydämme varmasti hyvän ratkaisun tilanteeseen.
Voinko antaa siivoojalle avaimeni?


Tietysti voit! Avaimen luovuttaminen helpottaa usein asiakkaan arkea ja näin ovea ei tarvitse aina olla avaamassa. Voit siis sopia avainten luovuttamisesta suoraan siivojan kanssa hyödyntäen siivoojalla olevaa avaintenluovutuslomaketta. Avaimen luovutuksen jälkeen vastuu avaimesta siirtyy Freskalle.

Muut

Kuinka paljon se maksaa

Mitä muita palveluja on saatavilla

Mitkä maksutavat sopivat

Oletko täysin vakuutettu

Miten otan yhteyttä sinuun ?

Täytyykö minun allekirjoittaa sopimus?


Ei,

Kotisiivous

Tarvitseeko minun tarjota puhdistusaineita?


Käytämme ja tarjoamme ympäristöystävällisiä tarvikkeita ja lähes kaikkia asunnon puhdistamiseen tarvittavia laitteita muutamalla poikkeuksella.
Emme anna:


Vacuum;
Conventionaalinen moppi ja ämpäri;
Porrasjakkara;
Vessaharja; tai
Erikoistuotteet, mukaan lukien:
Heavy velvollinen kylpyhuone puhdistusaine;
Puunpuhdistaja;
Bleach; tai
Ruostumaton teräspuhdistusaine.
Käytämme mielellämme näitä tuotteita, jos ne toimitetaan, ja jätämme selkeästi näkyviin siivoushenkilöstömme mukana ja niiden käyttöohjeita.
Entä jos minulla ei ole mopia, ämpäriä tai tyhjiötä?


Puhdistusaineemme tuovat matkalla tai kuivalla mopilla, jota käytetään mattoalueilla. Jos sinulla ei ole tyhjiötä, puhdistaja ei voi puhdistaa mitään kokolattiamattoja.
Entä jos minulla olisi vain kunnostustöitä?


Tarjoamme räätälöidyn jälkikäsittelyn tällaisille tilanteille. Ota yhteyttä meihin osoitteessa (855) 692-5326 tai sähköpostitse osoitteeseen contact@myclean.com, jotta voit koordinoida tämän ja saada hinnoittelutiedot.
Voinko antaa siivoojille erityisiä ohjeita ja pyytää erityisiä pyyntöjä?


Kyllä, puhdistusasiantuntijalle voidaan jättää erityisiä ohjeita, kun suunnittelet tapaamisesi verkossa. Kun puhdas on valmis, voit arvioida MyClean-kokemustasi ja antaa palautetta osoitteeseen contact@myclean.com.
Mitä standardipuhdistus sisältää?


Toimistosiivous

Miksi toimistoasi puhdistetaan?


Ymmärrämme, että puhdas työtila voi vähentää työntekijöiden sairastumisen todennäköisyyttä, jolloin yrityksesi voi olla tuottavampi (ja kannattavampi). Puhtaan työtilan on osoitettu vähentävän kylmän kylmyyden todennäköisyyttä 80 prosentilla ja vähentävän poissaoloja 46 prosentilla! Lähde:
Puhdatko työaikana tai sen jälkeen?


Puhdistamme molempien aikana. Meidän siivoushenkilöstömme pystyy puhdistamaan päivä- ja yötilaisuuksien mukaan. Monet asiakkaat antavat meille avaimen, jonka avulla voit puhdistaa tuntikausia, joten voimme puhdistaa häiritsemättä työtäsi. Siivoushenkilöstömme on vakuutettu ja sidottu, ja VEBO koordinoi kaikki tarvittavat asiakirjat rakennusjohtajan kanssa.
Onko vebo tuo mukanaan omia tarvikkeitaan ja laitteitaan kaupallisiin tiloihin?


Kyllä, kaikki siivoojimme on varustettu täydellisellä puhdistusaineiden ja -varusteilla. Jos valitset jatkuvan palvelun, tarjoamme myös raskaita laitteita, kuten tyhjiöjä, moppeja, kuivia moppeja ja puristimia.
Onko johtajavalvonta?


Ehdottomasti. VEBO on ylpeä laadunvalvonnastamme. Laadunvalvontapäällikkö liittyy tyypillisesti ensimmäisiin puhdistusaineisiin ja seuraa säännöllisesti sähköpostitse ja henkilökohtaisesti varmistaakseen, että teemme jatkuvasti hyvää työtä.
Miten saan toimiston siivouksen?


Klikkaa tästä päästäksesi alkuun!

Suuri takuu

Mikä on suuri puhdas takuu?


Me saamme sen oikein tai teemme sen oikein. Jos et ole tyytyväinen puhtaaseen, voit pyytää ilmaista siivousta.

Vastausta ei löydy?

Soita meille 0405688877 tai sähköpostitse osoitteeseen vebosiivouspalvelu@gmail.com !

Miten yhteydenotto pyyntöä jätetään.

Asiakkaat voivat jättää soittopyynnön. 

joko sähköpostitse (vebosiivouspalvelu@gmail.com)

tai tekstiviestiä 0405688877

Seuraa meitä verkossa

VEBO Siivouspalvelu

Yritystiedot

Y-tunnus 2937132-3

 Akselintie 5 20200 Turku

Puhelinnumero: 0405688877

©2018  VEBO siivouspalvelu